4
AGENDA
1
's-Hertogenbosch
hoofdstad van de Smaak
MEI
JUNI
JULI
IN DE PERS
Rabobank meest spontaan met
Oranje geassocieerd
leder jaar als de zomer op zijn eind loopt, de gewassen
van de velden worden gehaald en de dagen korten,
vindt de Week van de Smaak plaats. Een initiatief van
onder meer televisiekok Pierre Wind. De Week van de
Smaak brengt een ode aan duurzaam geproduceerd,
streekeigen voedsel van het seizoen. Dit jaar is 's-Herto
genbosch hoofdstad van de Smaak.
hoofdstad
8 t/ni 30 mei:
Wielrennen: Giro d'Italia
11 mei:
Workshop Compliance - Rabobank
Barneveld-Voorthuizen
26 mei:
Centrale Kringvergadering -
Auditorium, Rabobank Nederland
1 juni:
Inzicht in cijfers - Rabobank
Bernheze -Maasland
1 t/m 3 juni:
Functioneren ais statutair directeur
in de coöperatieve governance - De
Heerlickheijd, Errnelo
16 t/ni 20 juni:
Paardensport: CHIO - Rotterdam
17 juni:
Algemene vergaderingen - Beatrix
Theater Utrecht
10 t/m 18 juli:
Hockey: Champions Trophy Dames
3 t/m 25 juli:
Wielrennen: Tour de France
Bureau Consumentenonderzoek MOL-blog,
3 februari 2010
Juan Manuel Garate
Fotograaf: Cor Vos
Rabobank ondersteunt ook dit jaar
de landelijke activiteiten van de Week
van de Smaak met een financiële
bijdrage. Lokale banken hebben
hierdoor de mogelijkheid om aan
leden een bijzondere activiteit aan
DE SMAAK 2010 te bieden in de laatste week van
VAN DE september. Hiermee biedt Rabobank
een vernieuwend ledenprogramma,
dat bovendien een impuls geeft aan de lokale en regionale sociale, econo
mische, culturele en duurzame initiatieven. Daarmee worden leden die
Televisiekok Pierre Wind
bijvoorbeeld als producent of restauranthouder meedoen aan de Week
ondersteund. Daarnaast biedt deelname aan de Week van de Smaak de
lokale banken de mogelijkheid zich te profileren met onze merkwaarden
'dichtbij, betrokken en toonaangevend'.
Omdat s-Hertogenbosch dit jaar de hoofdstad van de Smaak is ontwik
kelen negen Brabantse banken de landelijke aanbieding. Bourgondisch
Brabant nodigt alle leden uit voor een kennismaking met de kunst van
(h)eerlijk eten. De smaak van de streek staat van half september tot half
december centraal in tal van activiteiten. Leden kunnen bijvoorbeeld
culinaire fietstochten maken, kunstexposities, streekfairs én de hoofdstad
van de Smaak bezoeken.
BANK IN BEWEGING 7