4 AGENDA 1 's-Hertogenbosch hoofdstad van de Smaak MEI JUNI JULI IN DE PERS Rabobank meest spontaan met Oranje geassocieerd leder jaar als de zomer op zijn eind loopt, de gewassen van de velden worden gehaald en de dagen korten, vindt de Week van de Smaak plaats. Een initiatief van onder meer televisiekok Pierre Wind. De Week van de Smaak brengt een ode aan duurzaam geproduceerd, streekeigen voedsel van het seizoen. Dit jaar is 's-Herto genbosch hoofdstad van de Smaak. hoofdstad 8 t/ni 30 mei: Wielrennen: Giro d'Italia 11 mei: Workshop Compliance - Rabobank Barneveld-Voorthuizen 26 mei: Centrale Kringvergadering - Auditorium, Rabobank Nederland 1 juni: Inzicht in cijfers - Rabobank Bernheze -Maasland 1 t/m 3 juni: Functioneren ais statutair directeur in de coöperatieve governance - De Heerlickheijd, Errnelo 16 t/ni 20 juni: Paardensport: CHIO - Rotterdam 17 juni: Algemene vergaderingen - Beatrix Theater Utrecht 10 t/m 18 juli: Hockey: Champions Trophy Dames 3 t/m 25 juli: Wielrennen: Tour de France Bureau Consumentenonderzoek MOL-blog, 3 februari 2010 Juan Manuel Garate Fotograaf: Cor Vos Rabobank ondersteunt ook dit jaar de landelijke activiteiten van de Week van de Smaak met een financiële bijdrage. Lokale banken hebben hierdoor de mogelijkheid om aan leden een bijzondere activiteit aan DE SMAAK 2010 te bieden in de laatste week van VAN DE september. Hiermee biedt Rabobank een vernieuwend ledenprogramma, dat bovendien een impuls geeft aan de lokale en regionale sociale, econo mische, culturele en duurzame initiatieven. Daarmee worden leden die Televisiekok Pierre Wind bijvoorbeeld als producent of restauranthouder meedoen aan de Week ondersteund. Daarnaast biedt deelname aan de Week van de Smaak de lokale banken de mogelijkheid zich te profileren met onze merkwaarden 'dichtbij, betrokken en toonaangevend'. Omdat s-Hertogenbosch dit jaar de hoofdstad van de Smaak is ontwik kelen negen Brabantse banken de landelijke aanbieding. Bourgondisch Brabant nodigt alle leden uit voor een kennismaking met de kunst van (h)eerlijk eten. De smaak van de streek staat van half september tot half december centraal in tal van activiteiten. Leden kunnen bijvoorbeeld culinaire fietstochten maken, kunstexposities, streekfairs én de hoofdstad van de Smaak bezoeken. BANK IN BEWEGING 7

Rabobank Bronnenarchief

blad 'Bank in Beweging' | 2010 | | pagina 7